3 tegn på at det er på tide at bygge en tilbygning

1. I savner plads til arbejde i fred

Hvis I skal arbejde hjemmefra, har bliver I nødt til at sidde i stuen midt i mellem larm fra hund, børn og tv. Det er ikke optimalt, faktisk er det på grænsen til at være stressende. I får slet ikke lavet alt det, der var planen, fordi I konstant bliver afbrudt og forstyrret. Det I mangler, er et kontor, hvor I kan gå lukke døren og arbejde i fred.

2. I savner legeplads til børnene

Børnenes legetøj flyder i stuen. De små har efterhånden tjent en hel legetøjsbutik hjem efter flere år med store fødselsdagsgaver, men I har ikke noget sted at opbevare det. Børnene har nemlig ikke hver sit værelse, og derfor bruger I meget af gulvpladsen i stuen til at lege på. Det er hyggeligt, ja. Men det er virkelig besværligt. Legetøjet skal ryddes op og lægges tilbage i kasser flere gange om dagen, og når I står op om natten, falder I over det.

3. I savner plads til gæster

Det er klemt, når I holder fest. Gang på gang misundes I over, hvor meget plads jeres venner har – de holder virkelig nogle gode fester. Det vil I også gerne kunne. I vil gerne have plads til, at der er rum for fest og familie.

hus tilbygning

Men I kan slet ikke overskue at bygge nyt, lækkert hus – eller at flytte for den sags skyld. Men I kan nøjes med at bygge en tilbygning På den måde får I både mere plads, samtidig med at I bliver boende i vante omgivelser.

Ja, det er faktisk det, der er løsningen. I mangler mere plads, så I kan arbejde i fred, lege med børnene og indbyde gæster, uden at de skal føle sig klemt.

Byg en tilbygning. Så kan I selv bestemme, hvordan jeres hus skal udvikle sig til præcis det, der passer til jeres behov. Og I behøver ikke pakke hele jeres liv ned i flyttekasser for at komme dertil. Find regler kring tilbygning på bygningsreglementet.dk!