En g-punktsvibrator trykker på den magiske knap i kvindens skede

Hos kvinder findes g-punktet på indersiden af deres skedevæg, cirka tre til fire centimeter oppe. G-punktet er et særligt følsomt område, som ved stimulation kan give kraftige orgasmer, der føles anderledes end klitorisorgasmer. Det er ikke alle kvinder, der er så heldige at have et g-punkt. Det har faktisk længe været diskuteret, om g-punktet hos kvinden overhovedet fandtes. Nogle kvinder har det, og andre har det ikke.

Hvis kvinden har et g-punkt, kan hun købe sexlegetøj og stimulere det sådan, så hun får en aldeles nydelsesfuld orgasme. Det typiske apparat, der bruges til at stimulere g-punktet, er en vibrator, der bøjer i spidsen, så den rammer g-punktet. Flere af g-punktsvibratorerne er også vandtætte, så de kan bruges under bruseren om morgenen, inden kvinden skal på arbejde. Det er en god start på dagen.

Nogle g-punktsvibratorer kan justeres, så de passer perfekt til den individuelle kvindes skede. For det er egentlig forskelligt, hvor det magiske punkt sidder fra kvinde til kvinde. Andre vibratorer er udformet sådan, at de kan stimulere klitoris samtidig med, at de vibrerer på g-punktet. Det kan give en helt igennem intens orgasme, der varer i flere minutter.

Manden har også et g-punkt, men hans sidder et helt andet sted en kvindens. Mandens g-punkt sidder nemlig nogle centimeter oppe i hans endetarm, lige bag ved prostatakirtlen. Hvis det bliver stimuleret ordentligt, kan han få eksplosive orgasmer, hvor rigtig meget sæd kommer ud.

Det er kun for ganske nylig, man blev klar over, at mænd også havde et g-punkt. Derfor er der endnu ikke sexlegetøj på markedet, der specifikt har fokus på at kunne stimulere mændenes følsomme punkt. Mændenes partnere må altså forsøge at nå punktet med fingrene, hvilket også nemt lader sig gøre, men kun hvis begge parter er forsigtige og bruger masser af glidecreme. Der findes dog også en anden måde, hvorpå g-punktet kan stimuleres. Det kan det, hvis mandens mellemkød bliver masseret. Mellemkødet kaldes stedet mellem pungen og endetarmsåbningen.

I lang tid har både mænd og kvinder jagtet den ultimative nydelse. Noget tyder på, at den for begge køn kan findes, bare der bliver trykket lidt de rigtige steder.