Hvad fortæller din skuldertaske om dig

Vi har allesammen vores egen individuelle stil. Stil er med til at gøre os spænende som mennesker, og det er igennem stil vi adskiller os fra hinanden. Stil er noget vi bærer udenpå og det kommer til udtryk igennem den måde vi klæder os på. Udseendet spiller derfor en stor rolle i vores identitet, og den måde du klæder dig på, efterlader et indtryk på dine omgivelser. Nogle mennesker vil påstå, at den måde man klæder sig på, stemmer overens med ens livsstil og værdier. Du tænker nok nu, hvad har min stil at gøre med mine værdier? Der er ikke nogen simpel forklaring på dit spørgsmål. Dog skal det siges at, hvis du sammenligner, hvilket liv du lever, med den måde du klæder dig på, så burde det give mere mening. Forestil dig det liv du lever, og i stedet for at klæde dig i din egen stil, så forestil dig noget tøj du aldrig kunne drømme om at gå i. For eksempel, hvis du kun klæder dig i mørke farver, så forestil dig en hverdag, hvor du kun klæder dig i farver. Din stil hænger sammen med dine værdier, fordi dine værdier er den måde, du har valgt at leve på.

Det kan godt lyde en smule kludret, men formålet er, at få dig til at tænke over din egen stil og identitet. Måske er du typen, der aldrig har gået synderligt meget op i tøj og mode, men derfor besidder du stadig en vis stil, som kommer til udtryk i den måde du klæder dig selv på. Det samme gælder dit valg af skuldertaske. Der findes mange forskellige tasker, som hver især fortæller dine omgivelser lidt om dig.

  1. Designer: Hvis du er typen der har købt en designertaske, så signalerer du velstand og at du godt kan lide de lidt finere ting og kvalitet, samt at bruge penge på dig selv.
  2. Crossbody: Er for dem, der ikke behøver en stor skuldertaske. Med en crossbody taske signalerer du, at du holder fri.
  3. Tote bag: En tote bag bliver ofte brugt af studerende og unge mennesker. De findes i forskellige størrelser og koster ikke særlig meget. En tote bag signalerer, at du blot har brug for noget funktionelt og rummeligt.
  4. Shopper: En shopper er for dem der har brug for kvalitet og rumlighed. Denne type taske signalerer, at du skal have plads til din computer.
  5. Clutch: En clutch bliver oftest brugt, når man skal i byen. Derfor signalerer tasken, at du skal ud og have det sjovt.
  6. Rygsæk: En rygsæk er praktisk og med den signalerer du, at du er praktisk anlagt og gerne vil have armene fri til benyttelse.
  7. Kuffert: Perfekt til længere og korte storbyferier hvor du vil shoppe en masse og have ekstra plads til det i kufferten på hjemturen. Jeg fandt min perfekte inspiration til kufferter her.