Indfri Drømmen: Byg Et Ny Hus

Højt til loftet. Lyst. Masser af plads. Hvis man har ønsket det hele dit liv, hvorfor så ikke indfri drømmen. Der bliver plads til hele familien og hunden – oven i købet til de overnattende gæster, hvis man bygger selv.
Der skal være en stor stue, hvor alle venner kan samles til nytårsaften. Og så skal der være plads til en stor sofa, så hele familien kan se film fredag aften. I køkkenet skal der også være plads til udfoldelse. Store overflader, hvor der kan æltes boller eller klippes julehjerter. Der skal være plads til alt det, man som familie har brug for.

Børnene skal kunne løbe rundt bare tæer søndag morgen, og deres legetøj skal kunne rode, uden det fylder og resten af familien falder over det.  Og så skal der være varme i gulvet, så børnene ikke fryser. Der skal være store ovenlysvinduer over sengen, så man kan stå op sammen med solen, og så man kan kigge på stjerner om natten. Og der skal være en terrassedør i soveværelset, så man kan gå direkte ud og mærke det dugvåde græs på en sommermorgen.

Og der skal være terrasser fyldt med havemøbler hele vejen rundt om huset, så sommeraftnerne kan bliver ekstra lange. Det praktiske skal der også være plads til. Et vaskerum er en moderne families hjælper, og det der forbindes med stress og pligt, skal kunne gennes væk bag en dør.

Når man bygger selv, får man lige det, man gerne vil have. Så kan man selv bestemme, hvor vinduerne skal placeres, og så er det kun netop jeres familie, der skaber husets minder. Det kan bygges efter lige præcis de behov, man har. Når man bliver flere mennesker, skal der være plads til mere udfoldelse, og hvorfor så ikke i noget nyt og lyst? På flere kvadratmeter er der i hvert fald plads til mere liv.  Konsultere din arkitekt på http://www.pro-visual.dk/