Introducer sexlegetøj for din partner

Du er super glad for din kæreste, men jeres sexliv er efterhånden blevet rutine. Du har kigget lidt på diverse vibratorer og dildoer og andet godt sexlegetøj på nettet, men du er bange for, hvordan han vil tage det, hvis du præsenterer ham for en dildo, der er meget større end hans egen penis. Men stadig kan du ikke få tanken om at eksperimentere lidt i sengen ud af hovedet. Du vil have den seksuelle gnist i forholdet tilbage, det skal være ligesom dengang det hele var nyt.

Mange tror, at sexlegetøj kun kan bruges til at tilfredsstille sig selv og sin egen seksuelle lyst, men det er ikke rigtigt. Hvis et par lærer at bruge sexlegetøj sammen i sengen, kan det resultere i en nydelsesfuld leg, som intet andet de har prøvet før. Hvis du som kvinde skal introducere sexlegetøjet til din mandlige partner, er det vigtigt, at du understreger, at han sagtens kan tilfredsstille dig, og at legetøjet udelukkende skal ses som et lækkert og nyt supplement til jeres sexliv, det er bare noget du vil prøve af. Det er meget vigtigt, at du får understreget det. Hvis du er en mand, der skal præsentere noget nyt legetøj for din kvinde, må du ikke starte for stort ud, for eksempel med en stor og tyk dildo, der knap nok kan være i hende, og som hun bliver utryg ved. Når din partner først er gået med til at afprøve sexlegetøjet under jeres næste frække tur under dynen, kan du lade ham tage styringen.

For eksempel kan han vælge, hvornår han skal stimulere dig med sin penis eller sine fingre, og hvornår du skal stimuleres af vibrator eller dildo eller måske et buttplug. Nogle mænd vil også finde det ophidsende, hvis det er kvinden, der har taget magten. Der findes også sexlegetøj til mænd, for eksempel fleshlights, som kvinden kan bruge til at give sin partner en fræk massage. Det er jo ikke, fordi I ikke nyder hinanden, at I bringer gadgets med jer i sengen. Det er for, at I kan nyde hinanden mere.

sexlegetøj