Køb alufælge, hvis du vil din bil det bedste

Da du købte din bil for nogle år siden, synes du den var lækker og top tunet. Men nu er du efterhånden blevet træt af farven og bilen i det hele taget. Du har slet ikke råd til at købe en spritny øse. Men hvad kan du så gøre? For betydeligt færre penge end det, en hel ny bil koster, kan du købe nogle fede alufælger, som med det samme pifter udseendet på din bil op. Alufælge kommer i flere forskellige former, og de kan komme i flere nuancer af sølv eller grå. De er af høj kvalitet, og deres holdbarhed strækker sig over flere år. På grund af deres lækre udseende og deres høje kvalitet er alufælge dyrere end de triste stålfælge, man typisk dækker med en hjulkapsel. Men til gengæld holder alufælge i længere tid. Fordi stålfælge er en del tungere end alufælge, bruger de mere brændstof. I længden vil det altså være mest økonomisk fornuftigt at købe alufælge på fælgbutikken her.

Hvis du nu har været i virkelig mange bilforhandlere og har kigget på alufælge, men stadig ikke er sikker på, at du skal købe dem og udskifte dine gamle stålfælge, så hør så lige her:

Hvis du har alufælge i stedet for stålfælge, kan du montere både bredere og også lavere dæk på din bil. Alufælge kommer nemlig i flere forskellige størrelser end stålfælge. De bredere dæk gør, at bilen har et bedre vejgreb og er mere stabil, når du kører omkring de skarpe hjørner. Når det så bliver rigtig koldt i vejret, og det falder ned med sne og hagl og iskold regn, så skal du ikke tænke over, om dine alufælge kan holde til det. Det kan de sagtens, fordi de er i så god kvalitet, og de er skabt til det skrappe vejr! De vil stadig se ud som nye, når det bliver varmere i vejret og solen står højt. Du kan finde alufælge på https://faelgbutikken.dk/alufælge hjemmeside.

alufaelge

På nogle få punkter er stålfælge bedre end alufælge. For eksempel skal man efter omkring hundrede kilometers kørsel med alufælge og igen efter fem hundrede kilometers kørsel spænde fælgene efter. Det betyder, at du skal skrue på dine bolte, så fælgen sidder ordentligt fast på dækket igen. Det er ikke indviklet at efterspænde sine fælge, men hvis du ikke har mod på at gøre det selv, kan de kan få en mekaniker til at gøre det for dig. Du behøver ikke nødvendigvis at spænde dine stålfælge efter, fordi stål ikke bliver blødt. Men det kan være en god idé alligevel at gøre det, så man ikke kommer ud for ulykker.