At rejse er at leve: Kufferten får dig til at glæde dig

Kufferten er et symbol på rejse. Det er den, der minder dig om, at du er på vej, så derfor er synet af den dejligt. God fornøjelse med at pakke den.

Udlængsel. Følelsen kommer og går, men når den melder sig, kan man drømme sig væk i flere timer. Google kan stille lidt af trangen til at komme væk, og synet af en bounty-strand og spekulationerne om, hvornår man mon når dertil er en ligeså vigtig del af det at rejse. At glæde sig betyder næsten lige så meget, som at være afsted.

Man tjekker steder ud og finder billige flybilletter. Det er hyggeligt, men det kan også være svært at vælge, hvor udlængslen skal tage dig hen. Verden er stor og fuld af mulige rejsedestinationer. Måske er det pengepungen, der afgør, hvor langt du kan komme – måske er det noget andet. Der er mange butikker, der sælger kufferter online, såsom Gorhams.

rejsetaske

Når først destinationen er valgt og flybilletten er bestilt, bliver drømmen mere konkret. Nu kan du forestille dig, hvordan det bliver, men på en anden måde. Hvilke seværdigheder skal du besøge, hvor skal du bo, og hvor skal du spise?

Guidebogen kan hjælpe dig og give dig svar på mange af de spørgsmål. Du vender siderne og sætter små sedler de steder, du helt sikkert vil vende tilbage til. Du diskuterer med dine medrejsende. Hvad har de lyst til? I kan glæde jer sammen og måske komme tættere på beslutningen om, hvad der skal ske.

Men rejsen bliver først rigtig konkret, når du begynder at pakke din kuffert. Du finder den frem fra øverste hylde i skabet, og du opdager, at den er blevet støvet af at ligge alene deroppe så længe. Hurtigt tænker du, at det da også er dårligt, at du bruger den så sjældent. Du skal rejse noget mere, bliver du enig med dig selv om.

Du har allerede overvejet, hvad du skal pakke ned i kufferten. Vejret afgør mange gange de overvejelse, du kan have i forbindelse med dette. Men det er så hyggeligt at pakke. Du gennemgår rejsen fra ende til anden, sådan som du forestiller dig, den bliver. Skal I feste? Skal I bade? Skal I dyrke sport?

Når man pakker kufferten, kan man ikke undgå at glæde sig. Forberedelser til rejsen er en vigtig del, for det er dejligt, at have noget at se frem til.

Når du finder tasken frem, bliver du for alvor mindet om, at du har noget godt i vente: Endnu en rejse. Det er det, kufferten er et symbol på.