Sådan får du plads til hele din bagage i håndbagagekufferten

Du kender det. Det koster en krig, hvis du skal have din bagage tjekken ind, og du vil faktisk helst slippe for det. Men du vil også gerne have plads til alt det, du får brug for på ferien. Løsningen er en god og rummelig håndbagagekuffert, eftersom du pakker altid for meget. Hver eneste gang du skal på ferie. Når ugen i syden er omme, opdager du, at du ikke har fået brugt halvdelen af det tøj, du har pakket. Du griner lidt af dig selv, for scenen gentager sig år efter år.

Men hvis du undrer dig over, hvordan du skal undgå det, findes der kun en løsning. Pak i en mindre kuffert. Så er du nemlig tvunget til at spare på pladsen, og du får kun slæbt det mest nødvendige med. Dermed slipper du for at stå sidst på ugen og ærgre dig over, at du har slæbt på alt det unødvendige. Derudover sparer du også de penge, som du ved, at det koster, hvis du skal have en kuffert tjekket ind.

Men hvordan skal jeg så få plads til det nødvendige, tænker du?
Først og fremmest er det vigtigt, at du har en god og rummelig håndbagagekuffert. Den må ganske rigtigt ikke være ret stor, men forskellige kufferter kan indeholde forskellige ting, selvom de er lige små.

Du kan også komme et rigtig langt stykke, hvis du sørger for at pakke dine ting ordentligt. Det kan du blandt andet gøre ved at  lægge tingene sammen på den rigtige måde. Simpelthen ved at pakke så tingene ligger pænt i din kuffert, i stedet for bare at kaste dem i.
Og lad så de unødvendige ting blive hjemme. To par badebukser er med sikkerhed nok. Hvis det ene par er vådt, er det andet par helt sikkert tørt. Sko behøver du heller ikke så mange af – sandalerne burde kunne gøre det. Du bruger dem alligevel mest til at trække i, når du skal ned til poolen. Men husk nu en solhat, så du ikke bliver forbrændt. Men mon ikke også at der er plads til den i håndbagagekufferten. Find billige kufferter her!

God ferie.