Et kradsetræ til din kat kan sikre dine møbler

Har du før haft problemer med, at din kat går amok og kradser i alle mulige ting i din bolig – stole, borde, sofaer eller hvad det nu ellers kan være? I så fald er der et trick, som du bør overveje at følge. I hvert fald hvis du gerne vil sikre dine møblers overlevelse fremover, så længe din kat skal være i samme rum.

Tricket går ud på at købe et kradsetræ til din kat. Med sådan et i huset, kan du øge chancerne for, at katten for det første kradser i det, når der skal kradses, og dernæst kan det hjælpe på din kats negle, så de ikke er nær så skarpe og dermed ikke efterlader nær så mange mærker i andre ting, hvis den stadig bliver ved med at kradse i ting.

Så har du endnu ikke fået købt et kradsetræ til din kat, er det måske en rigtig god idé at komme i gang med det, hvis du gerne vil minimere risikoen for, at katten lader sine frustrationer gå ud over alle dine andre ting i huset end netop bare kradsetræet, som den kan kradse løs på, så meget den orker.

Kradsetræet kan være kattens andet hjem

Du kan vælge at købe kradsetræer så store, så der er rig mulighed for at lave masser af platforme og udsigtsposter på kradsetræet. Det vil din kat elske, og du kan være sikker på, at hvis den kan komme lidt op i højderne, vil den i stor grad benytte sig af det. Derfor kan du godt regne med, at din kat kommer til at bruge meget tid på sit nye kradsetræ, hvis det er så stort, at det kan komme op i luften og ligge og anskue det hele lidt fra oven af.

Der er også kradsetræer, der kommer med huler eller små platforme, der ligner senge, hvor din kat kan ligge og have det skønt. Jo mere du er villig til at betale for et godt kradsetræ, desto flere “funktioner” kan der også komme med selve kradsetræet. Så er der ikke længere bare tale om en pind med stof på, som den kan kradse i. Så bliver det nærmest til et helt lille fort for din kat, og du kan godt regne med, at din kat kommer til at elske det, lige så snart det bliver stillet op hjemme hos dig.

Find mere info om kradsetræer på https://kradsetraekat.dk/.