God underholdning til katten 

Rigtig mange danske familier har en kat boende i hjemmet. Det er der mange gode grunde til. Det kan være meget hyggeligt at have kat. Den kan både give godt selskab og en ansvarsfølelse. Men katte har også en tendens til at kradse møbler i stykker. Der er flere grunde til at katte kradser. Vil man passe på sine møbler og give katten god underholdning, kan man købe et kradsetræ. 

Et Big Cat Kradsetræ kan købes online. Her kan man også læse mere om kradsetræer og fordelene, der er ved dem. Et Big Cat Kradsetræ er først og fremmest oplagt til de lidt større katte. Et kradsetræ er stort set et must at anskaffe sig, hvis man har kat derhjemme. Dette vil både indbyde til leg og krads alle andre steder end de dyre møbler. 

Hvorfor kradser katte? 

Der er som nævnt mange grunde til, at katte elsker at kradse. Det er blandt andet for at afmærke deres territorium. Men de gør det også for at gøre deres kløer skarpe og klar til kamp. Det, at en kat kradser i hjemmet, kan også være et tegn på, at den føler sig tryg. Derfor bør vi blive ved med at opmuntre vores katte til at kradse løs. Derfor er et kradsetræ en god løsning.  

Lad katten kradse 

Selvom det godt kan være frustrerende at få ødelagt møbler af sine kradsende katte, skal man altså ikke helt få dem til at stoppe kradseriet. Men i stedet kan man give sin kat mulighed for at kradse på et træ i stedet.  

I USA får nogle katteejere opereret sine kattes kløer væk for at undgå kradseriet. Dog er dette rigtig smertefuldt og faktisk ulovligt i DK. Katten kan endda få psykiske skader efter et sådan indgreb. Derfor bør alle katteejere få fat i et kradsetræ.